
Hi, Ik ben Kirs, oftewel Kirstin.
De meeste mensen noemen mij KIRS. Toen ik een naam wilde bedenken voor mijn bedrijf dacht ik vaak aan het ‘KISS principe’ Keep It Stupid Simple. Het principe wordt in veel vakken toegepast. Keep It Really Simple laat zich mooi afkorten tot KIRS en zo is deze naam ontstaan.
De horeca is verweven in mijn leven. Als 14 jarige begon ik met afwassen en pannenkoeken bakken. Tijdens mijn studententijd werd het bier tappen en borrelplanken maken. Toen kwam het werken in de betere restaurants en ging ik me meer verdiepen in koken en hospitality. Dit hele traject liep na mijn koksopleiding uit tot mijn eigen ‘Good Food Delivery’. Maaltijdbezorging , diners op maat, grote events en natuurlijk de crostini’s.
​
Er is niet een facet van het horeca vak wat ik niet interessant vind. Daarom vind ik koken voor mensen ook zo leuk. Het contact, het bedenken van het menu, de mise en place van de gerechten, de aankleding van de tafel, het koken onder druk, het serveren van de gerechten en uiteindelijk het opruimen van de keuken. Daarna natuurlijk een welverdiend drankje. Ik vind het een geweldig vak.
Zoals de naam al zegt: ik houd van simpel, maar heerlijk eten. Mooie gerechten, mooie producten, eenvoudige, maar perfecte combinaties. Elke keer weer anders
.jpeg)
.png)